• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 349,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
KREAFUNK powerbank

KREAFUNK powerbank

En af de allerbedste opfindelser i nyere tid, er helt sikkert powerbanken - en virkeligt god ven at have når du er på farten.

KREAFUNK har tilmed skabt en virkeligt fin og designmæssigt lækker powerbank, så du både er dækket praktisk og smart ind. Powerbanken fra KREAFUNK har desuden ingen kanter - og bliver deraf heller ikke forslået eller grim at se på, efter et stykke tid i brug. Den er sej, smart og handy. Den er desuden virkeligt nem at bruge - der er kun én knap, tænd og sluk, og 4 lysende dioder der indikerer mængden af power. Der er to ladeporte og et mini-usb stik til når den selv skal lades op. Med denne her lækre lille sag går du ikke galt i byen :0).....

Bshelf er en virkeligt sej soundbar fra KREAFUNK. Den virker både som hylde, som højtaler/stereoanlæg og som oplader af din telefon. Vi synes den er ovenud cool ! Kvaliteten er heller ikke at bestride, og designet er lækkert.

Har du spørgsmål til disse lækre produkter, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os, eller kigge forbi butikken og se begge typer produkt i aktion. Vi bruger soundbaren Bshelf hver eneste dag, og powerbanken kan ligeledes testes af her i butikken.