Gratis levering til pakkeshop ved køb over 499,-
Mulighed for afhentning i butikken
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage

Quickguide til sund sommerhud

Pia T. Jensen 11. Jul 2016






Skrevet af Pia Thiesgaard Jensen
Content Manager hos KAiKU.

SÅDAN HOLDER DU HUDEN SUND HELE SOMMEREN


Nu er vil endelig så heldige at der er udsigt til godt vejr med varme og sol. Godt for os, men skidt for vores hud. Solens stråler, vinden, saltet fra havvandet og swimmingpoolens kemikalier er alle rigtig hårde ved vores hud som hurtigt bliver udtørret. Og det er derfor, din hud mister sin glød og bliver slidt og ødelagt.


Vores mest solgte tørbørste.

BESKYT DIN HUD MOD DEHYDRERING

Hos KAiKU anbefaler vi, at du bruger Karmamejus ion tørbørste hver dag til at opfriske din hud og fjerne døde hudceller. Som ekstra bonus får du meget lettere brune ben.
Brug en god bodywash i badet og fugt din hud med kropsolie eller bodylotion, så din hud får tilført fugt nok til en lang dag i solen.


GENOPFRISK HUDEN, NÅR DU HAR VÆRET I VANDET

Hvis du har mulighed for at skylle dig under en bruser efter din svømmetur, så gør det endelig - specielt hvis du lægger dig direkte i solen bagefter, da saltet fra havvandet dehydrerer din hud. Svækket hud og solbadning er en virkelig dårlig kombination for din hud. Poolen er også hård ved huden, da klorvandet både forøger fugttabet og kan give irriteret hud. Er du ikke et sted, hvor der er mulighed for at blive skyllet, så tag et bad når du kommer hjem og tilfør fugt med en god creme. Husk selvfølgelig også at beskytte din hud mod solens stråler med din foretrukne solcreme, når du opholder dig i solen.


FØRSTEHJÆLP TIL SOLSKADET HUD

Skulle du være så uheldig, at du har fået for meget sol, så skal du bruge Karmamejus 02 serie som aftersun. Serien er velegnet til sarte og sensitive hudtyper der har brug for ekstra pleje, der skal genopbygges.

Karmameju bodylotion 02

HUSK altid at drikke rigeligt vand. Det er vigtigt at fugten kommer både ude- og indefra.


God sommer