Gratis levering til pakkeshop ved køb over 499,-
Mulighed for afhentning i butikken
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage

Imponér dine gæster med en trendy hjemmebar

1. Mar 2018
Skrevet af Emma Rosenmeyer

Hjemmebaren er moderne igen og bliver en af de helt store og hotteste trends i 2018. Flere og flere vil gerne mikse deres cocktail derhjemme, og det bliver mere almindelig at en hjemmelavet cocktail erstatter en øl eller et glas vin.


Med en travl hverdag, kommer der større fokus på 'slow living' og på kvaliteten af vores fritid. Den lille luksus vægtes højere, og hvad er mere luksuriøst end at få sin egen hjemmebar? Og så er din yndlingsplads i baren jo altid fri.


Har du en ledig krog i dit hjem, kan du nemt gøre den mere spændende med en trendy hjemmebar. Med gyldne shakere, unikke ananas-isspande, krystalglas og vippemåler har FermLiving og Bloomingville lavet eksklusive serier med tilbehør i både klassisk og ekstravagant stil til hjemmebaren.


Hos KAiKU er vi helt vilde med den nye trend, for vi elsker nemlig at hygge os med cocktails. Blandt favoritterne hos os, er Dark N' Stormy og Gin & Tonics.


Vil du også lave din egen hjemmebar? Så kan du finde det eksklusive tilbehør og meget mere lige her: https://www.kaiku.dk/fokusgruppe/barskabet-med-tilbehar