Gratis levering til pakkeshop ved køb over 499,-
Mulighed for afhentning i butikken
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage

Det gode håndværk

15. Feb 2018
Skrevet af Emma Rosenmeyer

PåFormland blev vi betaget af det smukke håndværk fra Lillerød. I 1890'erneflyttede den svenske familie, Johansson, til Lillerød, nær København. Familienetablerede virksomheden "Lillerød" med tanken om at sprede deres kærlighed for kurvetil resten af Danmark. Filosofien bag kurvene, var at skabe smukke og brugbarekurve i godt håndværk, med materialer som kun findes i skoven. I 1970'erne stoppedeproduktionen, da familien måtte erkende at plastiskposer blev mere populære tiltransport.



Endag finder Lisbeth Kamstrup-Holm en gammel bog, som beskriver Lillerødshistorie. Familien Johansson var gode venner med Lisbeths bedsteforældre iLillerød. I 2016 reetablerede Lisbeth, sammen med sin far, virksomheden Lillerødigen.


Lisbethvar imponeret over historien, kurvene, filosofien og var fast besluttet på atde smukke kurve, ikke kun skulle høre fortiden til. Sammen med sin far, pådroghun sig opgaven om at bringe kurvene til live igen. Filosofien er den samme,altså at kombinere det gode og smukke håndværk med dagligdagen.


Kurvenesskønne håndværk er lavet i aske af højeste kvalitet med en solid kant, dergiver en smuk finish i væven. Kurvene er unikke og levende, så du finder ikketo ens kurve.



Hardu også forelsket dig i kurvene? Så kan du godt glæde dig til kurvene landerhos KAiKU til april.

Mensdu venter, kan du se vores store udvalg af kurve her: https://www.kaiku.dk/kategori/kurve