Gratis levering til pakkeshop ved køb over 499,-
Mulighed for afhentning i butikken
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage

AarhusButikken i Aarhus

KAiKU ER FYLDT MED BOLIGINTERIØR I SKØN SKANDINAVISK STIL

KAiKU
Langdalsvej 46
8220 Brabrand


ÅBNINGSTIDER:
Hverdage 10.00 - 17.30
Lørdage 10.00 - 15.00
December-søndage op mod jul 11.00-15.00

-> Gratis parkering
-> Betal med forskellige betalingskort eller MobilePay


HISTORIEN OM BUTIKKEN I AARHUS
I oktober 2014 åbnede vi vores butik og showroom i Brabrand v. Aarhus. Butikken er beliggende mellem idyllisk eng og råt industri område i et tidligere smedeværksted.

Butikken fungerer også som lager for vores webshop og til dagligt kan du møde Dorte, der sammen med sin søster Stine åbnede KAiKU i 2007. Med mere end 22 års aldersforskel mellem de to søstre, dækker KAiKU den yngre - samt den lidt mere modne aldersgruppe.
Dorte fortæller: "Vi havde længe haft kig på området ved DALSØ, men der havde ikke været det rette lokale, indtil vi en dag i januar var på området igen for at kigge på nogle haller, der desværre var for store og mørke. På tilbagevejen går vi forbi de fineste gamle vinduer til et smedeværksted, hvor lyset strømmede ud på smukkeste vis. "Hvis det bare var ledigt..." siger jeg, og tænk sig, så siger udlejer: "Jamen, det bliver det snart..!"
Lokalerne VAR slidte, rustikke og rå og trængte til en KÆRLIG hånd, men intet har ramt vore hjerter som disse gamle lokaler og vinduerne.
Vi var solgte..!!"

Min kærlighed for skandinavisk design skinner igennem og ses tydeligt i butikken. Du har mulighed for at se og købe alle de varer, som du også kan finde webshoppen og få dine varer med hjem med det samme.
Hos KAiKU tilbyder vi den bedste service, hvor vi sætter en ære i at hjælpe og rådgive dig i at finde den helt rigtige vare. I vores butik sætter vi altid kunden højest og sætter tid af til at svare på dine spørgsmål og komme med gode råd.
Flere gange om året afholder vi spændende kundearrangementer med særlige tilbud. Disse arrangementer vil løbende blive annonceret her på siden, på Facebook og i vores nyhedsbreve.

Vi glæder os til at se dig!
KAiKU-kram fra Dorte og hele KAiKU-teamet