• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 499,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
Stjerner

Stjerner

Når december banker på døren, og tiden er inde til at få et juletræ ind i stuen, så kan hele familien samles om pyntningen af træet. Det store spørgsmål er dog altid – hvem er den heldige, som skal placere stjernen på toppen i år?

Der findes forskellige traditioner fra familie til familie. Nogle sætter julestjernen på som det første, andre sætter julestjernen på som det sidste – men vi kan nok alle sammen blive enige om, at topstjernen er prikken over i'et på det flotte, grønne juletræ.


Juletræsstjernen – toppen af juletræet

Hos Kaiku finder du et bredt udvalg af juletræsstjerner – alle med hver sin form, stil og udtryk. Her kan du finde den rette julestjerne, hvad end du er til den klassiske, den kunstneriske eller den sjove, som minder om den papirsstjerne, du har lavet så mange af i årenes løb.

Julestjernen er en af vores yndlings, når vi snakker julepynt – og hvorfor så holde dem til træet? I vores sortiment finder du også et udvalg af andre forskellige julestjerner, som du kan pynte op med, præcis som du vil. Du kan eventuelt placere nogle rundt på hylder eller borde i hjemmet, men du kan også hænge dem op i vinduer eller i vaser med små troldegrene – med julepynt er det kun fantasien, der sætter grænser.
< 1 2 >
< 1 2 >