• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 499,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
WOUD

WOUD

WOUD er et nyt dansk designbrand med fart på. WOUD brænder for flot formsprog, upcoming designere og funktionalitet.
De er braget ind på den danske interiør design-scenen med en kollektion på mere end 30 lamper og møbler.

WOUDs mission er at skabe langtidsholdbart design i et univers, hvor hvert produkt har en mening, et format og en funktion.
Teamet bag WOUD arbejder hårdt at levere produkter, hvor perfektion og simplicitet skinner igennem. I WOUDs kollektion prøver teamet bag at bibringe et strøg af innovation, mens de på samme tid er tro mod simpliciteten, der er forankret i den nordiske designtradition. Det kan enten være valg af formsprog, funktion eller materiale.

Det er vigtigt at et WOUD-design udstråler kærlighed ved første blik gennem farver, tekstiler, træ og æstetik. WOUD har haft meget specifikke krav til deres designteam. Ønsket er at komme med et frisk nordisk designpust, der udfordrer de traditionelle former, materialer og produktionsmetoder. Det har WOUD opnået gennem et tæt samarbejde med helt nye, upcoming-designere fra fx Finland og Danmark.
WOUD har også ledt efter etablerede designere med det hjerte, de har ønsket at brande WOUD med.

Bag WOUD står parret Mia og Torben Koed. De har tilsammen over 50 års erfaring inden for møbel- og interiørbranchen, hvilket har været en af årsagerne til, at den hurtige lancering har været mulig.