• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 349,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
Tangent GC

Tangent GC

Stifteren af Tangent fortæller:

"Min bedstefar, som var skorstensfejer af profession, kunne nogle gange komme til at virke en smule grov. Han var, ikke desto mindre, omhyggelig, når det kom til sin garderobe og han var klædt med en vis grad af elegance. Han havde ikke meget tøj, men det tøj han havde, vidste han, hvordan man skulle tage sig af. Hans søndagstøj blev børstet efter brug og hans kraver blev stivet.Når han trådte ud af støvlerne, sørgede han for at lægge skostivere i dem og fulgte op med det med grundig polering.
Et eller andet sted på vejen stoppede vi med den omsorgsfulde pleje af vore klæder, formentlig fordi det masseproducerede, billige tøj kom på banen. Pludselig blev tøjpleje noget lidt fjernt.
Med tanke på bæredygtighed kommer interessen for god kvalitet og godt håndværk igen, og så er behovet for ordentlig pleje til stede. I lyset af dette er vi indstillet på at tilbyde en overlegen vifte af pleje produkter, der ikke stammer fra den kemiske industri eller fjerntliggende transportbånd, men produkter, der naturligt og effektivt vil give dine klæder en lang levetid."
David Samuelsson, grundlægger af Tangent

I KAiKU har vi valgt at indkøbe Davids vaskemiddel og skyllemiddel, da det dufter fantastisk og da David ved noget om tekstilpleje.
Til at supplere vaskeprodukterne har vi hjemkøbt et godt udvalg af de lækreste håndsæber og håndcreme i den økologiske hudpleje-serie som Tangent også tilbyder. Her er velduft og økologi for alle pengene.Vil du dufte og teste så kom forbi vores butik i Brabrand, her har vi produkterne stående, så du kan vælge din favorit.