• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 349,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
Shepherd

Shepherd

Shepherd hjemmesko er de lækreste vi har set i vores halvlange karriere som designbutik.
I KAiKU er vi fan af godt håndværk, af naturmaterialer og flot design, hvor vi næsten kan høre hjertet banke højt hos firmaet bag - af stolthed for deres værk. Desuden synes vi, at beboere i hjem som går op i skandinavisk design fortjener den personlige komfort, som et par lækre veldesignede tøfler giver. Derfor har vi taget Shepherd med i vores udvalg af skandinavisk design.

Shepherd er svensk håndværkskvalitet. Shepherd sutsko er lavet af fåreuld. Et naturligt materiale, der har været med os for evigt. Fåreskind er blandt de mest funktionelle materialer i verden. Uld og fåreskind varmer dig, når det er koldt og køler dig ned, når det er varmt.
Det er tidløs og klassisk. Hos Shepherd elsker de at lave de lækreste sko af naturlige fåreskind. F
åreskind, som er omhyggeligt behandlet i mere end ti forskellige stadier for at producere den rigtige følelse og det rigtige udseende.

Når Shepherds rene skandinaviske design fusionerer med ægte håndværk er resultatet tidløst smukke produkter. Shepherd gør sig umage. De bekymrer sig om hver eneste detalje, og har gjort deres yderste for at lave det bedst mulige produkt, hver eneste gang.

Deres ambitiøse sociale ansvarlighed er en given del af dette koncept. Shepherd tilstræber at være førende inden for branchen i forhold til, hvordan deres leverandører opdrætter og passer deres dyr. Det er og bør være den mest naturlige ting i verden.


Vi håber du bliver lige så begejstrede for dine Shepherd hjemmesko, som vi er for vore.