• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 349,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
SEMIBASIC

SEMIBASIC

SemiBasic er et dansk brand stiftet af Vivian Hensrik og Mathilde Thomsen i 2013. SemiBasic blev til med et formål om at skabe komfortable, kvalitetsprodukter i tekstil til hjemmet. Hos SemiBasic mener man, at god kvalitet skal være tilgængeligt for alle, og derfor har brandet sat fokus på holdbare og funktionelle produkter i høj kvalitet, der på samme tid kan pynte i dit hjem.


Her hos KAiKU finder du et bredt udvalg af produkter fra det danske brand – så tag et kig, og find dine favoritter, der passer perfekt ind i dit hjem. Hvad end du er til friske, varme farver, der står i kontrast til resten af indretningen, eller om du sætter pris på de mere neutrale, lavmælte nuancer, så finder du det her fra SemiBasic.


Danske designs med fokus på små detaljer


SemiBasics designs er stilrene og enkle med fokus på de små detaljer. Disse designs skal hjælpe med at bringe eksklusivitet og følelsen af velvære ind i din hverdag. Hos KAiKU har vi et stort udvalg af smarte produkter fra SemiBasic – vores nøje udvalgte sortiment tæller alt fra sengesæt og makeup-punge til viskestykker og plaider. Produkterne fra SemiBasic er alle udført i god kvalitet, og du behøver derfor ikke gå på kompromis med selv de mest basale produkter til dagligdagen. SemiBasics produkter kan anvendes af både børn og voksne.