Gratis levering til pakkeshop ved køb over 499,-
Mulighed for afhentning i butikken
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage

< 1 >
< 1 >
Paper Collective

Paper Collective - ikonisk plakatkunst


Paper Collective håndplukker designere, kunstnere og illustratorer, som skaber inspirerende og ikoniske prints, med udgangspunkt i principperne social ansvarlighed, bæredygtighed og stærke kreative samarbejder. Paper Collective samarbejder med designere og kunstnere fra hele verden, for at finde unikke prints som passer til det moderne skandinaviske hjem.

Støtte til velgørende formål


Hvert produkt som sælges fra Paper Collective, er knyttet til en god sag et sted i verden. For hver kunsttryk der sælges, donerer Paper Collective i samarbejde med kunstneren 10% af det samlede salg til en sag, som er valgt af den respektive kunstner. Her støttes blandt andet UNICEF, WWF, Amnesty International og forskningen i Cancer.

Bæredygtighed


Hos Paper Collective er den bæredygtig drift et ultimativt omdrejningspunkt. Alle prints produceres lokalt i Danmark, de er svanemærkede, og er fremstillet af FSC-mærkede materialer. FSC mærkningen betyder, at der i en FSC-skov ikke fældes mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en sikkerhed for, at dyr og planteliv er beskyttet, og at de mennesker som arbejder i skoven, er uddannede og får ordentlig løn.