• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 349,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
NOFRED

NOFRED

TIDLØST DESIGN MED FOKUS PÅ BÆREDYGTIGHED OG KVALITET

Designerne bag Nofred er to danske piger, Signe og Sandra. De har mange ting til fælles ud over at være kolleger. De er blandt andet begge mødre og har imellem dem fire børn i alderen 2-6 år, samt 30 års erfaring indenfor mode, visuel merchandising, grafisk design, fotografi, PR og marketing og produktdesign . Vi er glade for at deres kreative evner har resulteret i tilblivelsen af Nofred.

Nofred er et skandinavisk livsstilsbrand, hvor nøgleordene bag mærket er bæredygtighed, kvalitet og tidløshed. Med rødder i Danmark og et samarbejde med danske snedkere, kommer deres inspiration dog ikke herfra, men istedet fra hele verden. Signe og Sandra har nemlig boet og rejst til store dele af verden. Steder som blandt andet USA, Storbritannien, Kina, Japan, Mongoliet, Sydkorea, Tibet, Malaysia osv. Det har det som man kalder et skandi-japansk udtryk. Det ses blandt andet ved brug af enkle materialer, meget lidt eller ingen ornamentering samtidigt med at der er noget tegneserie-agtigt over f.eks. stolene, hvor ryggen ligner ører på et dyr.

Nofreds designs er udarbejdet til børn og er indbegrebet af luksusbørneinteriør, men samtidigt er det noget de fleste voksne også synes er rart at se på.