• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 499,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
Grupa / Lampefeber

Grupa / Lampefeber

En visionær trio


Bag Grupa Products står de kroatiske designere Filip Despot, Ivana Pavic og Tihana Taraba - et designfællesskab, som både skaber og producerer håndlavede designprodukter. Efter igennem flere år at have opbygget et succesfuldt og prisvindende designstudio, besluttede de, at de ikke længere blot ville nøjes med at skabe, men også selv ville stå for at producere og distribuere deres højkvalitets design.

Det blev ikke blot ved tanken, i 2012 skabte de virksomheden Grupa Products - hvor de nu har både hjerte og hjerne med i hele processen - lige fra de første streger på tegnebrættet, til produktet lander hos kunden.

Produkterne fra Grupas hænder er kendetegnet ved innovativt design, minimalisme og stor funktionalitet - noget vi synes passer umådeligt godt til den skandinaviske tænkning og det nordiske hjem.

ARIGATO - En taknemmelig lampe

Arigato betyder tak på japansk og det er netop denne taknemlighedsgestus som Grupa Designstudio har forfulgt i deres design af lampen Arigato.

Vi har lampen i 3 versioner. Som væglampe, gulvlampe og loftslampe. Alle lampe varianterne består af arme, der er sat samme et eller to steder alt efter lampens længde. Lampearmenes lige linjer danner et meget stringent udtryk og sammen med lampehovedets og -bundens runde form bliver tankerne ledt hen på Bauhaus ikoniske grafiske stil. Den visuelle form som Grupas Arigato lampe har, afspejler på bedste vis sammensmeltningen af den kunstneriske designtilgang og håndværket. Sammen giver det en lamper der udover at udfylde sin funktion også har en æstetisk sans der er tidsløs i sit formsprog.

Det minimalistiske udtryk sammen med det fleksible design gør lampen perfekt til både som arbejdslampe og som effektfuld lampe i dit hjem.

Lampen er fremstillet af mat sort pulverlakeret stålrør. Skærmen der er i aluminium er sort uden på og hvid indeni for at give det bedste "lysfald".

Grupas lamper er importeret af Lampefeber A/S.