• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 499,-
  • Fysisk butik – byt i butikken
  • 4.9/5 stjerner på Trustpilot
Design Letters

Design Letters

DESIGN LETTERS producerer flotte interiør- og livsstilsprodukter, der sparker til din kreative og æstetiske bevidsthed. DESIGN LETTERS var foregangsmænd for at anvende ikoniske bogstaver og tal som et flot og grafisk indslag på flotte hverdagsting.
I KAiKU forhandler vi et stort udvalg af design-lækkerier fra DESIGN LETTERS bla. de enkle og funktionelle DesignLetters kopper eller krus, som har typografi af Arne Jacobsen.


Arne Jacobsen og Design Letters

Typografien stammer fra 1937 og blev oprindeligt lavet af Arne Jacobsen til Aarhus Rådhus.
Samarbejdet mellem DesignLetters og Arne Jacobsens familie kom i stand efter Mette, som står bag firmaet havde siddet med hovedet i blød i sin sofa, som også er tegnet af Arne Jacobsen. Mette har nemlig altid haft en særlig kærlighed til Arne Jacobsens stramme streg, og det slår hende, at Arne Jacobsen i kraft af sit ure-design, måske også på et tidspunkt har haft nogle bogstaver på tegneblokken.

Mette fortæller selv om de første DesignLetters kopper/krus med bogstaver af Arne Jacobsen


Vi har lavet et interwiev med Mette, hvor hun beskriver det sådan her: "
Den efterfølgende research bekræfter min teori om at Arne Jacobsen har tegnet de smukkeste tal og bogstaver, og det næste der sker er, at jeg overhovedet ikke kan være i min krop ved tanken om, HVORDAN vi skal få fat i de originale tegninger, og HVORDAN vi skal få tilladelse til at bruge Arne Jacobsens typografi. Jeg har decideret ondt i maven, da jeg kontakter Arne Jacobsens efterkommere med min forespørgsel, for jeg har slet ikke overblik over, hvordan vores kop kan blive perfekt nok til at bære en typografi af en af Danmarks største designikoner. Kort fortalt bliver jeg mødt af stor venlighed og velvillighed, men også et solidt værn om Jacobsens designarv. Heldigvis. Så gør man sig ekstra umage, og vi fik lavet ikke færre end fem prototyper af koppen fra fire forskellige leverandører, før vi præsenterede den endelige, stabelbare version for Jacobsens slægtninge. Udover at bære Arne Jacobsens typografi er Design Letters kop produceret i den bedste porcelæns-kvalitet på markedet, Fine Bone China. Det er netop det materiale, der giver koppen dens rene hvide karakter - den fineste kulisse for Jacobsens elegante bogstaver."

Vores samarbejde med DesignLetters går mere end 5 år tilbage

Vi har I KAiKU samarbejdet med DesignLetters siden vi fik en henvendelse fra dem, hvor de beskrev deres produkter. Det grafiske element på lækre hverdagsting, kunne vi sagtens se i danske hjem. I starten bestod designet af porcelænskopper med bogstaver.
Vi udvider vores DesignLetters sortiment løbende - og du kan også købe melamin kopper, melamin-tallerkener og skåle til børn, vitaminkrukker, DesignLetters vase og urtepotte, espresso-kopper, viskestykker og skåle i porcelæn.
Du kan også få hvide eller sorte tal og Design Letters bogstaver til dine døre, husmure og postkasser...eller træbogstaver til døre, skabe og vægge indendøre.
Ja - faktisk har vi stort set hele den flotte kollektion fra DesignLetters i KAiKU.


< >
< >