• Levering 1-3 hverdage
  • Fri fragt over 349,-
  • Fysisk butik – byt i butikken

Gaveservice

Gaver pakkes flot ind

Vores kunder elsker at købe gaver hos os, for vi har altid udvalgt det fineste gavepapir..og flotte varer.
Vi pakker gerne din gave smukt ind - det koster kun 10 kr. pr. gave når du handler online (det er gratis i butikken) - klik feltet "gaveindpakning" af i varekurvenm, hvis du handler online.

Du kan bruge bemærkningsfeltet (findes i tjek-ud) til at skrive
1. hvis flere varer skal pakkes sammen til en gave og
2. hvad der evt. skal stå på til/fra kortet.
3. hvis du har en hilsen til gavemodtager

Vores søde "pakkepiger" er meget dygtige til at pakke gaverne sammen og skrive kort, så din gave bliver lige præcis så fin, som den skal være.

Gaveservice - gaver som sendes direkte til gavemodtager

Få sendt gaven direkte til gave-modtageren - vi skriver gerne et sødt kort med dit valg af tekst til modtager - skriv din tekst i bemærkningsfeltet ved tjek-ud.
Når du bestiller hos KAiKU, har du mulighed for at angive en anden leveringsadresse end din egen. Når du gør det, sender vi ikke fakturaen med i pakken, men direkte til din mail. Modtager skal jo ikke se, hvad gaven har kostet.
Husk at hvis du skal sende gaven direkte til modtager, skal du vælge levering ved døren. Hvis du vælger levering ved pakkeboks har vi ikke mulighed for at sende modtager af pakken mail og notifikationer mm.

Bytteservice - og udvidet julegavefrist til 24/1 2020

Vi har altid min. 30 dages byttefrist. Det betyder, at du fuldt ud kan fortryde dit køb og gaver og få dine penge retur helt frem til 30 dage efter du har købt dine varer. Det forudsætter, at varen ikke er brugt og fortsat er i original emballage. Vi skal for at give penge retur bruge bon eller en faktura for købet.
I forbindelse med julen gælder, at vi sætter byttemærke på alle online-køb som foretages i november og december. I butikken gør vi det hvis du beder os om det. På byttemærket står der at vi bytter frem til 24/1 2020, men faktisk er vi mere large end det, for vi bytter gerne varer helt frem til 24/3 2020, men vi giver dog kun penge retur for julekøb frem til 24/1 2020 - og kun ved fremvisning af bon eller faktura.

Du kan også bytte ved at aflevere en online returvare i vores BUTIK i Brabrand ved Århus. Husk i givet fald en faktura.