• Ugens gode tilbud
  • Fragt
< Tilbage

ferm LIVING | Vertigo - sort/hvidt stribet tapet fra Ferm Living


DKK 550,-

Loading
Læg i kurv
Vores favorit!!
Vi elsker dette sort/hvide stribede tapet fra Ferm.

Tapet har en helt fantastisk evne til at forandre atmosfæren i et rum... det sort/hvid stribede er tidløst og giver rum så meget klasse!
Kan stærkt anbefales.

Det sort/hvide tapet "Vertigo" fra Ferm Living har ret brede striber og vil gøre sig godt både i et superenkelt og moderne - såvel som et lidt industrielt eller retropræget hjem.

Vertigo tapetet er fra Ferm's "the very special collection".
Det er printet med en teknik, som stammer tilbage til 1800-tallet, og som giver tapetet en næsten stecil-agtig overflade. Det virker næsten håndlavet.

Længde: 10,05 meter
Bredde: 0,53 meter
Farver: Off white / Sort

Stribernes bredde er 13,2 cm.

NB inden opsæting - det er en god idé at farve siden/kanten af tapetet med en sort tusch, så den sorte samling ikke ses med en hvid kant.
Tapetet er supernemt at arbejde med. Vi har opsat det flere gange.

Ferm Livings tapet er WallSmart tapet.
WallSmart tapet er en ny generation af ikke-vævet tapet, som er super nemt at arbejde med og hurtigere at sætte op end traditionelt tapet.
Når tapetet hænges op, smøres det færdigblandede tapetklister på væggen og dernæst påføres tapetet sektion for sektion. Vær opmærksom på at banernes kanter skal støde tæt sammen. Opsætningen er lettere end traditionelt tapet, da banerne ikke giver sig og ikke skal trække med tapetklister.Spørg os om denne vare

< Forrige vare
Næste vare >

Andre varer fra samme designer:

ferm LIVING - Mountain Tops Tapet - KOMMER SNART! ferm LIVING - Native Tapet - KOMMER SNART ferm LIVING - Vanitas Tapet - KOMMER SNART! ferm LIVING - Herringbone Tapet - KOMMER SNART!
Mountain Tops Tapet -...
ferm LIVING
DKK 500,-
Native Tapet - KOMMER...
ferm LIVING
DKK 500,-
Vanitas Tapet - KOMME...
ferm LIVING
DKK 500,-
Herringbone Tapet - K...
ferm LIVING
DKK 500,-